Adó 1%

Tisztelt Szülő!

 

A magyar adórendszer lehetővé teszi, hogy az állampolgár adójának 1 %-át egy arra érdemes társadalmi szervezetnek (pl. alapítványnak, intézménynek) juttathatja, illetve szintén 1%-át pedig valamelyik egyháznak.

Magyarországi Református Egyház      0066

Magyarországi Katolikus Egyház         0011

Intézményünk, a nagykőrösi Arany János Református Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium tanulói kitűnő eredménnyel állják meg helyüket a felsőbb iskolákban ugyanúgy, mint az életben. Kérem, hogy adójuk 1%-t jutassák alapítványunknak, amennyiben eddig nem támogattak vele más szervezetet.

 

Bankszámlaszám: Kereskedelmi és Hitelbank Rt.10401990-49565252-54531004
Adószám: 19177311-1-13

A Tálentum Alapítvány célja az iskola tehetséges tanulóinak támogatása. Anyagi segítséget nyújt bel-és külföldi nyelvtanfolyamokon, tehetséggondozó táborban illetve egyéb tanfolyamokon való részvételhez. Elősegíti a tehetséges, de anyagilag vagy szociálisan hátrányos helyzetű diákok képzését. Feladatának tekinti az oktatás és nevelés területén a képességfejlesztést és az ismeretterjesztést.

Az alapítványt adományával bárki segítheti. Anyagi biztonságát elsősorban a szülők éves támogatása illetve az adók 1%-ának felajánlása teremti meg.

A gimnáziumunk valamennyi diákja és dolgozója nevében köszönöm segítségét, köszönöm a támogatást!

Dr. Cziráné Dr. Kőházi-Kis Tímea